Democratia a sucombat oficial azi in Romania, o data cu reusita loviturii de stat inceputa pe 3 iulie de urmasii fostului partid comunist. Curtea Constitutionala a aminat nejustificat repunerea presedintelui Romaniei in functie, decizia echivalind cu mentinerea unui om fara legitimitate in cea mai inalta demnitate a statului.

Sunt intrunite toate elementele unui puci prin care reprezentantii legitimi ai statului roman, alesi democratic, sint inlocuiti cu personaje fabricate in laboratoarele complotistilor.

Presedinte ilegitim, neales de nimeni

Crin Antonescu, om care a pierdut pina si alegerile din circumscriptia electorala unde a candidat pentru parlament in 2009, e inscaunat FARA MANDAT in postura de presedinte al Romaniei.

Este ultima lovitura aplicata institutiilor democratice ale Romaniei, dupa ce luna trecuta PSD, PNL si PC au schimbat ilegal presedintii celor doua camere ale Parlamentului si Avocatul Poporului. Ultima institutie pe care n-o controlau, Curtea Constitutionala a Romaniei, a cedat ieri, dupa repetate amenintari si somatii venite din partea guvernului, a partidelor politice si televiziunilor aflate in proprietatea oligarhilor inspaimantati dupa condamnarea lui Adrian Nastase.

 

Reclame