Etichete

, , , , , , ,

Acum vreo doi ani – va aduceti aminte! – s-a vorbit asa, mai pe la colturi si cu jumatate de gura, despre accidentul petrecut in muntii nostri, dar cu elicopterul lor, adica al israelienilor, in urma caruia mai multi militari evrei au murit. N-ar fi vorbit ei, politicienii, nici despre asta, si nici sefii organismelor de presa n-au parut prea fericiti sa deschida subiectul, dar n-au avut incotro, ca se aflase si totul devenise public. Asa a aflat Romania (dar s-au facut toate eforturile, ulterior, ca Romania sa uite din nou) ca armata israeliana isi antreneaza in secret trupele de elita in tara noastra. Asta era inainte ca in tarile arabe sa izbucneasca „revolutiile”.

Presedintele Basescu face un lobby disperat pentru ca zacamintele de aur ale Romaniei sa ajunga pe mina firmei Rosia Montana Gold Corporation, detinuta, printre altii, de miliardarul israelian Beny Steinmetz.

Zilele trecute, am aflat ca Romania a votat impotriva aderarii Palestinei la UNESCO. Alaturi de alte doar 3 state: SUA, Germania si Letonia.

Am impresia ca, daca tot ne-a refuzat Anglia, am bagat Tel-Aviv-ul in locul Londrei in axa aia cu Washington la care visa Basescu. Sau, ma rog, ne-au bagat ei pe noi, ca sa fie mai aproape de realitate.

Intrebarea e: Romania ce primeste din toate astea?

Reclame